Retour en garantie

1. Meld je retour: Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dan dien je dit binnen 14 dagen na levering te melden bij Dear you. Stuur een e-mail met het ordernummer van de bestelling en om welk(e) artikel(en) het gaat. Let op! Op maat gemaakte artikelen, sale artikelen en oorbellen mogen NIET retour.

2. Verstuur de retouren naar Dear you: Het retourartikel moet binnen 14 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en geschiedt op eigen risico van de klant. 

Retouradres:

Dear you retouren

Kollergang 3

5951DN BELFELD

3. Zodra we de sieraden of accessoires in goede orde hebben ontvangen (ongedragen en zonder beschadigingen), wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten en retourkosten) binnen 5 werkdagen op het door jou (voor de betaling) gebruikte rekeningnummer.

Dear you geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen, vanaf de datum van de orderbevestiging. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, dan kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd worden. Meld dit altijd van tevoren aan Dear you. Dear you stelt vervolgens vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Het sieraad zal kosteloos gerepareerd worden. De verzendkosten zijn voor de klant.

 Let op: De garantie is niet van toepassing op:

 verkleuring of vlekken van het metaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica; 

 slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;

 gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is;

Heb je een klacht over een artikel? Neem dan even contact met ons op via info@dearyou.nl Wij helpen je graag verder!

© 2014 - 2024 Dear you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel